03 / 05 / 2024

Sabit Erdal

Sabit Erdal

Mucize Grup Turizm Seyahat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Sabit Erdal, Mehmet Şahin, Ümit Yenidoğan, Necati Atak ortaklığında kuruldu.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

Merkez Bankası politika faizini yüzde 19'da sabit tuttu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 19'da sabit bıraktı.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 17'de sabit bıraktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 17'de sabit bıraktı.

Merkez Bankası faiz oranını sabit tuttu!

Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 10,25 oranında sabit tuttu.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 8,25'te sabit bıraktı.

Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu!

Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faizini  (politika faizi) yüzde 8,25'te sabit tuttu.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

Sabit Erdal Haberi

Sabit Erdal

Mucize Grup Turizm Seyahat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Sabit Erdal, Mehmet Şahin, Ümit Yenidoğan, Necati Atak ortaklığında kuruldu.


Mucize Grup Turizm Seyahat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- TAŞIMACILIK a-Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla her türlü mal ve hizmet alanında, şehiriçi, şehirler arası ve yurt dışı olmak üzere taşımacılık yapar. Şirket konusu ile ilgili, şehir içi, şehirler arası otobüs, servis ve nakliye işletmeciliği yapabilir. Öğrenci taşımacılığı ile kamu ve özel kuruluşların personel taşımacılığını yapabilir. Konusu ile ilgili araç, gereç, nakil vasıtaları alabilir, işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir,komisyonculuğunu yapabilir. Bu araçların yedek parçaları ile aksesuarlarının alımını, satımını, tamir ve bakımını yapabilir. 2- TURİZM a-Otel, motel, kamping, pansiyon,tatil köyü, dinlenme...