27 / 04 / 2024

Sabre Travel

Sabre Travel

3 milyar $' lık küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Türkiye' ye geldi. Sabre Travel'ın Başkan Yardımcısı Eisenacher, "3'üncü havalimanı, turizm ve istikrar bizi buraya getirdi" dedi...

Kia Travel İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kia Travel İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıanoosh FARAJI tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Travel Taşımacılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Hasan tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Taktik Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hamza Kanaa tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghulam Farooq Nazarı ve Sohrab Rahmanyar ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Sabre Travel Haberi

Sabre Travel

3 milyar $'lık küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Türkiye'ye geldi. Sabre Travel'ın Başkan Yardımcısı Eisenacher, "3'üncü havalimanı, turizm ve istikrar bizi buraya getirdi" dedi.


3 milyar dolarlık dev küresel teknolojisi sağlayıcısı Amerikalı Sabre seçimlerin ardından Türkiye'ye geldi. İstanbul Taksim'deki ofis açan Sabre Travel Network Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı Harald Eisenacher, Sabre Travel Network Orta Doğu, Afrika ve Yeni Pazarlar Başkan Yardımcısı Dean Bibb ve Sabre Travel Network Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir ile buluştuk. Eisenaecher yatırımın nedenini 3'üncü havalimanı, siyasi istikrar ve turizme bağladı.

 Neden yatırım için 2014'ü beklediniz? Türkiye'deki gelişmeleri nasıl görüyorsunuz?

Bize göre şimdi Türkiye'de yatırım yapmanın tam zamanı. Son yıllardaki yükselişi takip ediyoruz. Türkiye doğuyla batının birleştiği nokta, buralara açılan bir kapı. Bu bölgede yayılma politikamız açısından...