18 / 05 / 2024

Sabri Karaçam

Sabri Karaçam

Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Yalova Şube Başkanı Karaçam: "Marmara depreminin olduğu 1999 yılına göre vatandaşlar daha bilinçli. Asıl bizi mutlu eden, öğrencilerimizin bu konuda çok bilinçli olması" dedi.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Yalova'daki hasarlı binalara makyaj mı yapıldı?

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam yaptığı açıklamada 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen, Yalova’da derslerin alınmadığını söyledi.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Larch Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Larch Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 TL sermaye bedeli ile Fatih Karaçam tarafından kuruldu. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.

Sabri Karaçam Haberi

Sabri Karaçam

Marmara depreminin yaşandığı illerden Yalova'da, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneğince (MAG-DER) bu yıl 14 bin 300 öğrenciye afet bilinci eğitimi verildi.


MAG-DER Şube Başkanı Sabri Karaçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremden korunma ve deprem anında nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda ilk eğitimleri 2002'de verdiklerini, 2004 yılında da dernek çatısı altında bir araya geldiklerini söyledi.


Olası bir afet durumunda ilk yardımın önemine işaret eden Karaçam, şöyle konuştu:

"Dünyada ve Türkiye'de olan depremlerde ilk kurtarmayı yapan halktır. Biz de bundan esinlendik. Halkımıza mahalle bazında eğitimler vererek, ekipman temin ettik. Herhangi bir deprem anında arama kurtarmaya katılmaları sağlanıyor. Zaten ilk amacımız da halkı eğitmek. Marmara depreminin olduğu 1999 yılına göre vatandaşlar daha bilinçli. Asıl bizi mutlu eden, öğrencilerimizin bu konuda çok bilinçli olması. 2016 yılında 14...