27 / 04 / 2024

Sabri Önal

Sabri Önal

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ünal Pala: Başkent'te iş merkezleri yükseliyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi.

Ünal Pala: Başkent’te iş merkezleri level atladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor” dedi.

Ünal Pala: Ankara yakın gelecekte farklı bir kimliğe bürünecek!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, son birkaç yıl içinde birbirinden başarılı proje konut ve iş merkezlerinin yükselmeye başladığı Ankara'nın yakın gelecekte farklı bir kimlik ve silüete bürüneceğini kaydetti.

Ünal Pala: Ankara yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Son yıllarda İstanbul'da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara'ya çekiyor. Ankara'da 25-30 yıl kadar önce metrekare birim fiyatları yükseliyor.

Ünal Pala: İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Derya Ünal Akşit kimdir?

Mimar Derya Ünal Akşit kimdir? Derya Ünal Akşit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Derya Ünal Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Derya Ünal Akşit..

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Ünal Pala: Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Sabri Öztürk İnşaat Mühendislik Taahhüt Gayrimenkul ve Kapı Pencere Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Öztürk İnşaat Mühendislik Taahhüt Gayrimenkul ve Kapı Pencere Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Osman Öztürk, Özcan Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.

Altın Alüminyum'un acı günü: Sabri İzer vefat etti!

BEYSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Altınel Alüminyum A.Ş' nin sahibi olan Sabri İzer hayatını kaybetti. Cenaze bugün ikindi namazını müteakip Büyükçekmece Kuba Camii'nden kaldırılacak...

Uğur Ünal: Projelere geri dönüşlerde sağlıklı ölçüm yapamıyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Uğur Ünal, konut projelerinde geri dönüşlerin ölçümünden bahsetti...

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

Sabri Önal Haberi

Sabri Önal

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri bu faaliyetler...