29 / 04 / 2024

Sabri Özdemir

Sabri Özdemir

Bahar mevsimiyle birlikte yeni iş sezonu hazırlıklarına start veren Belediye, kentin dört bir yanını asfaltla buluşturacak. Kentte yıl sonuna kadar 250 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Batman Zillek suyu projesi yarıda kaldı!

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Mustafa Sabri Doğrusoy kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Sabri DOĞRUSOY, 1981'de Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Mustafa Sabri Doğrusoy'un özgeçmişi şöyle...

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Batman Belediyesi 83 dönümlük arsa arıyor!

Batman Valiliği ile Batman Belediyesi arasında Kuyubaşı TOKi yakınlarında 83 dönümlük spor kompleksi protokolü imzalandı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; "Bu alanda projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Batman Zillek suyu projesi yarıda kaldı!

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Özdemir Çakacak Taşkuyu Mağarası'nı gezdi!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan ve geçtiğimiz günlerde ziyarete açılan Taşkuyu Mağarası'nı ziyaret etti.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Sabri Özdemir Haberi

Sabri Özdemir

BELEDİYE’DE İŞ SEZONU

İş sezonu için kolları sıvayan Batman Belediyesi, yıl sonuna kadar kentin cadde ve sokaklarına 250 bin ton asfalt serimi yapılacak. Programa aldıkları güzergahlarda ön çalışmalara başlanıldığını kaydeden görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; “İş sezonuna start verdik. Bazı cadde ve sokaklarda oluşan çukurlarda yama çalışmaları başladı. Ayrıca 250 bin ton asfalt serimi için de gerekli ihaleyi bir kaç gün içinde yapmayı hedefliyoruz. Yakın bir sürede ekiplerimiz, kentin dört bir yanını şantiye alanına çevirecek”...