04 / 05 / 2024

Sabri Paşayiğit

Sabri Paşayiğit

Üsküdar Prestij, Eroğlu Ekşinarve Avrupa Konakları gibi birçok projenin mimari tasarımını üstlenen Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) yurtdışına açılıyor. 2002 yılında kurulan şirket Dubai'de ofis açmaya hazırlanıyor...

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Paşayiğit tarafından kuruldu. 

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümünde üst geçit!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapımı süren üst geçit, Osmanlı padişahlarından 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797'de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

Al Qandeel Umman projesi için Sabri Paşayiğit ile anlaştı!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Sabri Paşayiğit Design Office - SPDO, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul firmalarından Al Qandeel ile Umman’da hayata geçirilecek yeni proje için el sıkıştı.

Makedonya Yiğit Paşa Külliyesi hizmete açıldı!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Yiğit Paşa Külliyesi, restorasyonunun ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Makedonya Ekonomi Bakanı Driton Kuçi de katıldı...

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden üst geçit ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na yapılacak olan üst geçit için ihale gerçekleştirdi. İhaleye sekiz firma katıldı. İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından neticelenecek. İşte ayrıntılar...

Sabri Paşayiğit Haberi

Sabri Paşayiğit
Üsküdar Prestij, Eroğlu Ekşinarve Avrupa Konakları gibi birçok projenin mimari tasarımını üstlenen Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) yurtdışına açılıyor. 2002 yılında kurulan şirket Dubai'de ofis açmaya hazırlanıyor. SPDO Genel Müdürü Sabri Paşayiğit, "Projeler ürettiğimiz Dubai'nin gelişime açık bir ülke olması bizi burada da faaliyet gösterme konusunda cesaretlendirdi" dedi. Paşayiğit, son 2 yıldır otel projeleri ağırlıklı çalıştıklarını belirtti.

Habertürk...