17 / 05 / 2024

Sabri Ülker kitap

Sabri Ülker kitap

Sabri Ülker’in dünya gıda devliğine uzanan hayatı kitaplaştırıldı. ‘Sabri Ülker’in Hayat Hikâyesi-Akşama Babacığım Unutma Ülker Getir ’ ismiyle yayımlanan kitapta ilginç ayrıntılara yer veriliyor...

Ahmet Özokur'dan yeni şirket!

Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker'in torunu ve Murat Ülker'in yeğeni Ahmet Özokur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda VR Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikayesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları Yenigün'e anlattı.

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yla ilgili kitap yazacağım!

Vodafone Arena'yla ilgili bir kitap yazmayı düşündüğünü belirten Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular başladı!

Ülker adına çevre ödülü Yıldız Holding'in kurucusu merhum Sabri Ülker'in çevre duyarlılığını devam ettirmek amacıyla TURMEPA ile birlikte oluşturulan ve yürütülen Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular alınmaya başlandı.

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacak!

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacakmış. Arsa alımına başlayan Ülker, Maslak'ta hayata geçireceği 2 bin 600 konutluk projenin arazisi için 100 milyon dolarlık alım harcaması yapacakmış.

2006 yılında Ülker, 4. Levent'te residence yapacak!

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

Kentsel Dönüşüm Rehberi kitabı yenilendi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından ilk defa 2013’de hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” isimli kitap yeni çıkan yönetmelikler doğrultusunda yenilendi.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor.Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’yu Akkök’e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Sabri Ülker kitap Haberi

Sabri Ülker kitap

Türk iş dünyasındaki saygınlığıyla öne çıkan Ülker’in kurucusu Sabri Ülker’in hayatı kitaplaştırıldı. Doğan Kitap’tan çıkan “Sabri Ülker’in Hayat Hikâyesi–Akşama Babacığım Unutma Ülker Getir” aynı zamanda ‘bir devrin sosyal tarihi’ni yansıtıyor. Araştırmacı-yazar Hulûsi Turgut’un çalışması, kuru bir hayat hikâyesi sunmanın ötesine geçerek yerinden incelemelerle tarihe de ışık tutuyor. Eser 1920’de Kırım’da başlayan ve büyük sıkıntılarla devam eden hayat yolculuğunu anlatıyor. Eserde, Ülker’in vatan ve millet yararına olan işlerin sürekli destekçisi olduğuna da vurgu yapılıyor.


2012 yılında 92 yaşındayken İstanbul’da hayata veda eden Sabri Ülker’in 70 yıllık firması, bugün Türkiye’nin yanı sıra, başta ABD olmak üzere, toplam 9 ülkede 60 fabrikaya ve sadece gıda alanında 300 markaya sahip. Kitapta, hayırseverliği ve mütevazılığıyla tanınan merhum işadamının başarısının arkasında, ailenin belgesellere konu olacak hayat...