16 / 05 / 2024

sabuncubeli tüneli devam edecek mi

sabuncubeli tüneli devam edecek mi

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, gazetecilerle bir araya geldi. Sabuncubeli Tüneli'ne değinen Bektaş. abartılacak bir durum olmadığını bildirdi...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma sistemi Avrupa'da ilk olacak!

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane yolundaki Zigana Tüneli, havalandırma sistemleriyle Avrupa'da bir ilk olacak.

Zigana Tüneli'nin yüzde 65’i tamam!

İnşaat çalışmaları tam gaz devam eden Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 65’i tamamlandı. tünel inşaatının, gelecek yıl tamamlanması planlanıyor...

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 61'i tamam!

Tarihi İpek Yolu üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 61 gerçekleşme sağlandı...

Zigana Tüneli 2019'da açılacak!

Trabzon ve Gümüşhane illerini birbirini bağlayacak Zigana Tüneli'nde çalışmalar hızla devam ediyor. 17 Mart'ta temeli atılan tünelin 2019'un sonunda tamamlanması planlanıyor.

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor!

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Mevlana Tüneli’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevlana Tüneli 2018'de açılıyor.

Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişler yıl sonunda başlayacak!

İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor.

Ovit Tüneli havadan görüntülendi!

Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarında 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapım çalışmaları devam eden Ovit Tüneli havadan görüntülendi.

sabuncubeli tüneli devam edecek mi Haberi

sabuncubeli tüneli devam edecek mi

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, gazetecilerle bir araya geldi. Sabuncubeli Tüneli'ne değinen Bektaş. abartılacak bir durum olmadığını bildirdi. Sorunlar çıkabileceğini belirten Bektaş, şunları söyledi: "Biz buna ne yapabiliriz? Biz oturup bu işi bozalım mı dedik? Kara yollan ya da devlet buna ne yapabilir? Müteahhit gönlüyle isteyerek iflas etmemiştir. Böyle bir şey olur mu? Ön görememiştir, yapamamıştır, başarama mıştır. Ama önemli olan yapılması. Gecikiyor. doğru, gecikebilir. Sabuncubeli'ni aşıyoruz değil mi? Eninde sonunda başlanuş iş bitecek. Yanlışlar düzeltilir. Orada heyelanlar olur, göçükler olur. Sabuncubeli'nde çalışma lar daha titiz, daha ağır gidiyor. Bu işin tabiatında riskler var. Başlamış iş. 

ödeneği olan iş. ihale edilmiş iş bundan soma duracak mı? Gerekirse 6 ay, 1 yıl ya da 2 yıl gecikecek ama o tünel bitecek." 


Hürriyet...