17 / 05 / 2024

Saçaklızade Toplu Konutları inşaatı

Saçaklızade Toplu Konutları inşaatı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Saçaklızade Toplu Konutları’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş 113 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 113 yeni konut müjdesi!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Saçaklızade Toplu Konutları inşaatı Haberi

Saçaklızade Toplu Konutları inşaatı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un seçim vaatleri arasında bulunan ve Yusuflar Mahallesi’nde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında evleri yıkılan vatandaşlara yönelik yapılan toplu konutların yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 5 bin metrekare alan üzerinde 3 blok 106 daire ve 4 dükkândan meydana gelecek olan konutların yapımına ilişkin bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Mustafa Aksel Abacıoğlu: “Şimdi bulunduğumuz yer Saçaklızade Mahallesinde toplu konut alanındayız. Burası 3 blok’tan oluşuyor 8’er kat ve 4 tip dairemiz var 2+1, 3+1, 1+1’ler den oluşmakta farklı cephelerden oluşuyor her biri güney cepheyi görmekle beraber ayrı, ayrı etaplardan oluşmakta. Kahramanmaraş’ta kanayan bir yara vardı Tekke Mahallesinin dönüşümünden bahsedilir adım atılmazdı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye...