29 / 04 / 2024

sacdan tekerlekli yürüyen ev

sacdan tekerlekli yürüyen ev

Iğdır'da yaşayan Ömer Memcik, maddi sıkıntılar yüzünden eve çıkamayınca, sacdan tekerlekli seyyar ev yaptı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Yürüyen Köşk için yeniden UNESCO’ya başvurulacak!

Yürüyen Köşk'ün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için yeniden başvuru yapılacak.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

KONE'den yüzde 80 enerji tasarruflu yürüyen merdiven!

Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, yürüyen merdiven çözümlerinde de öncü kimliğini sürdürüyor.

25 metrekarelik tekerlekli rezidans görenleri hayrete düşürüyor!

Kimileri için özgürlük, kimileri için hayallere yolculuk, kimileri içinse 'yürüyen ev'... İster sıcak havalarda doğanın ortasında yazlık ev olarak kullanın, ister kışın dağ evi olarak...

Gümüşhane'de 25 bin TL'ye yürüyen ev yapıldı!

Gümüşhane'de doğa aşığı Volkan Sarı istediği yerde kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için 25 bin TL harcayarak eski bir kamyonun kasasını eve dönüştürerek kendisine 12 metrekare genişliğinde 5 yataklı yürüyen ev yaptı.

sacdan tekerlekli yürüyen ev Haberi

sacdan tekerlekli yürüyen ev
Evli ve 1 çocuk babası 21 yaşındaki Ömer Memcik, maddi sıkıntılardan dolayı eve çıkamayınca, çareyi sacdan yürüyen ev yapmakta buldu. İki odalı, 4 tekerlek üzerindeki yürüyen ev, 17 metrekare alana sahip. Odalardan biri dükkan olarak...