04 / 05 / 2024

Sadegh Ghorbanzadeh

Sadegh Ghorbanzadeh

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

Foresıght Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foresıght Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Nooshın M Sadeghı tarafından kuruldu. 

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sadegh Hosseınnezhad tarafından kuruldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile ashkan Kalalı, Hamed Sadeghı ve Hamıdreza Sadeghı ortaklığında kuruldu.

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Saber    Sadeghı tarafından kuruldu.

4kgroup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4kgroup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Moradı tarafından kuruldu.

Refresh İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refresh İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Daneshvardocharkhehc ve Soghra Cheraghchesmastaneh ortaklığında kuruldu.

Homaytur Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homaytur Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Farzaneh M. Moghanjough ve Saeıd Sadeghı  ortaklığında kuruldu.

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyana Turkish Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadegh Karamalı tarafından kuruldu. 

Sadegh Ghorbanzadeh Haberi

Sadegh Ghorbanzadeh

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak.  b. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunarak ihalelere girmek.  c. Her türlü demir, çelik bakır, fosfor, pirinç, alüminyum, magnezyum, nikel, çinko, kalay ve demir dışı metalleri sacları, levhaları, yaprakları, şeritleri, contaları, profilleri, tozlan granürleri, boruları, yayları alıp satmak....