25 / 07 / 2024

Sadık Uçar

Sadık Uçar

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bir bankadan ev kredisi kullanırken 700 lira komisyon alınan tüketici, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurarak başlattığı mücadele sonucu parasını yasal faiziyle geri aldı

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor!

Kumkapı'da 1983 yılından bu yana hizmet veren, Avrasya Tüp Geçidi Projesi'nin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu gerekçesiyle yıkılan Balıkçılar Çarşısı yeni çehresine kavuşuyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği’nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde kuracağı 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştiriyor.

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

Albayrak İnşaat'ın acı günü! Tanju Uçar vefat etti!

Albayrak İnşaat Somali Mogadishu Liman İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tanju Uçar hayatını kaybetti. Albayrak İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kadıköy Çarşısı'nda kiralar 30 bin TL'yi buldu!

İstanbul’un en eski alışveriş mekânlarından Tarihi Kadıköy Çarşısı’nda kiraların 30 bin TL’yi bulması esnafı zorluyor. Çarşıda sadece içkili restoranların kalacağını belirten esnaf, çarşının dokusunun yok olduğunu söylüyor...

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Şehmus Uçar: Seyhan'da dönüşümün temelleri atılacak!

MHP Seyhan Belediye Başkanlığı Aday Adayı Şehmus Uçar, "Genel Merkezi'miz bizi adaylığa layık görüp de Seyhan'da seçildiğimiz takdirde kısa sürede Seyhan'ı şantiye çevireceğiz. Kısa sürede Seyhan'ı baştan inşa edeceğiz." diye konuştu.

Sadık Uçar Haberi

Sadık Uçar

Emekli bekçi Sadık Uçar (52), bir bankadan 2010'da aldığı 42 bin liralık kredi karşılığında ödediği 700 liralık komisyon ücretini geriye almak için 9 ay önce İnebolu Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurdu. 

     Uçar'ın başvurusunu değerlendiren hakem heyetinin komisyonun geri ödenmesine karar vermesi üzerine ilgili banka İnebolu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak karara itiraz etti. 

     Sadık Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüketici mahkemesi sıfatıyla davaya bakan mahkemeye sunduğu belgelerin ardından hakimin ilgili bankaya cevap için 2 hafta süresi tanıdığını söyledi. 

     Mahkemenin yapılacak duruşmaya taraflardan birinin gelmemesi durumunda dosyanın işlemden kaldırılacağı uyarısında da bulunduğunu ifade eden Uçar, şunları kaydetti: 

     ''Bankanın avukatı tanınan cevap süresinin ardından yapılan duruşmaya gelmeyince dava lehime sonuçlandı. Ödediğim komisyonun tahsili için 13 Kasım'da İnebolu İcra...