04 / 05 / 2024

Sadrazam Küçük Sait Paşa

Sadrazam Küçük Sait Paşa

1984 yılında tarihi Çiçek Pasajı'na 500 milyon değerle satışa çıkarılmış. Sadrazam Küçük Sait Paşa'nın mirasçıları tarafından ikinci kez satışa çıkarılan pasaj, 500 milyon değerle satışa çıkarılsa da alıcı bulmamış.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Seem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Seem Mimarlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sait Yılmaz tarafından kuruldu.

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalitem İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bahattin Karadağ, Mesut  Avcı , Sait Avcı tarafından kuruldu.

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Celal Göncüler ve Sait Tirsi ortaklığında kuruldu.

 Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Akar tarafıdan kuruldu.

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Ekinci tarafından kuruldu.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Alkım Alkış tarafından kuruldu. 

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Jet Fadıl'a şok: Şikayetçi oldu, 'çok kırgınım' dedi!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün 14’üncü davası gerçekleşti. Duruşmada Fadıl Akgündüz’ün dayısı Sait Obut da şikayetçi sıfatıyla ifade verdi.

Gölcük'teki dere yatağına yüzlerce konut inşa edildi!

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Sait Ağdacı, Gölcük'te incelemelerde bulundu. Ağdacı, dere yatağı bölgesinde inşa edilen konutların risk taşıdığını vurguladı.

Sadrazam Küçük Sait Paşa Haberi

Sadrazam Küçük Sait Paşa



''Çiçek Pasajı'' ikinci artırmada da satılamadı


Sadrazam Küçük Sait Paşa'nın mirasçılarınca ikinci kez satışa çıkarılan tarihi ''Çiçek Pasajı'' (üstte) satılamadı. 6 yıl önce hissedarlardan Nimet Seba, 22 yıl önce 4. Sulh Hukuk Mahkemesi'nce alınan ''izale-i şuyu'' kararına dayanarak, pasajı 300 milyon liraya  satışa çıkarmıştı. Alıcı bulamayan üç katlı 1345 metrekarelik Çiçek Pasajı, dün aynı mirasçı ve hissedarlar tarafından 500 milyon lira değerle satışa çıkarıldı. Yine alıcı bulamayan tarihi han, 10 gün sonra kesin olarak satılacak. Halen 20 kadar dükkanın yer aldığı hanın 80 hissenin yüzde 60'ı, II. Abdülhamit'im Sadrazamı Küçük Sait Paşa'nın torunları Emine Seba Ser, Nimet Saba, Duşize...