28 / 04 / 2024

Sadullah Gencer

Sadullah Gencer

Genta İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 7 milyon TL sermaye ile, Bitlisli iş adamı Sadullah Gencer ve Gülperi Gencer ortaklığıyla kuruldu...

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Myasya İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Myasya İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özgür Gencer tarafından kuruldu.

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Sadullah Hassepetci tarafından kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

TMMOB'dan İzmir depreminde yıkılan yapılara ilişkin açıklama!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Osman Gencer, bugünkü köşesinde TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu ve İzmir Barosu'nun İzmir depreminin ardından kafalarda oluşan sorulara yer verdiği açıklamayı ve İzmir depremini kaleme aldı. İşte Osman Gencer'in 'Deprem vergisini gören var mı?' başlıklı yazısı...

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Ulusoy tarafından kuruldu.

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Acon Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Acon Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gencer tarafından kuruldu. 

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Evini veya yazlığını otele çevirenler dikkat!

TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer "Her küçük otel butik otel değil. Butik otelin işletmesi, mantığı çok farklı ancak bunun denetimi bugüne kadar yoğun değildi. Bu denetimlerin sıklaştırılması memnuniyet verici" diye konuştu.

Sadullah Gencer Haberi

Sadullah Gencer

7 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Kendi arsasına ve başkalarının arsalarına kat karşılığı inşaat yapmak ve 10.3.1995 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Esentepe Mahallesi Kasap Sokak NO:16 Eser İş Merkezi A Blok Kat:7 Daire:58 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Gencer Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Bitlisli iş adamı Sadullah Gencer ve Gülperi Gencer ortaklığıyla...