06 / 05 / 2024

Sadullah Kayalar

Sadullah Kayalar

Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah Kayalar ile Murat Atakan Kayalar'ın annesi İsmet Kayalar vefat etti. Cenazesi bugün kaldırılacak...

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Sadullah Hassepetci tarafından kuruldu.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

Sadullah Kayalar Haberi

Sadullah Kayalar

Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah Kayalar ile Murat Atakan Kayalar'ın annesi İsmet Kayalar 18 Ağustos'ta vefat etti. 

Cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. Vefatı üzerine Adore Mobilya çalışanları, Türkiye Jokey Kulübü, Ser Şirketler Grubu taziye mesajı...