09 / 05 / 2024

saeid dzhborj

saeid dzhborj

Meral Gayrimenkul ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi, 15 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Hossein Heidari ve Saeid Dzhborj ortaklığıyla kuruldu...

Mtg Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mtg Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli  Saeid Goudarzı ve Saeid Khajehie tarafından kuruldu.

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mtc Proje Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Kara ve Saeid Rezaei ortaklığında kuruldu.

Bliss Home Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bliss Home Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Saeid tarafından kuruldu. 

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeid Poorsoltani tarafından kuruldu.

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Group İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saeid Eftekhary tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Innovia 2 Sitesi, Esenyurt'ta kuruldu.

Meral Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Meral Gayrimenkul ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi, 15 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Hossein Heidari ve Saeid Dzhborj ortaklığıyla kuruldu...

saeid dzhborj Haberi

saeid dzhborj

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, şirket her çeşit gayrimenkul ve bu gayrimenkullerle ilgili menkul mal alabilir, imar edebilir, üzerinde ipotekler tesis edebilir veya verebilir kiralayabilir, kiraya verebilir, leasing yapabilir veya satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Yenibosna Kuyumcukent Atölye Bloğu Zemin Kat 6. Sokak NO:17 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hossein Heidari ve Saeid Dzhborj ortaklığıyla...