24 / 05 / 2024

saf gayrimenkul konut projeleri

saf gayrimenkul konut projeleri

Saf Gayrimenkul tarafından Acıbadem'de konumlandırılan Akasya Acıbadem projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Safinaz Güneş tarafından kuruldu.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Safı Gayrimenkul Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Gayrimenkul Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Amer Safı imzasıyla kuruldu.

Saf GYO bireysel gelir tablosunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda bireysel kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO Rozi fabrika binası 2015 yılsonu revize değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılsonu Rozi fabrika binası revize değerleme raporunu yayınladı. ı. Rapor Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından hazırlandı.

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO genel bilgi formu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. İşte Şirketin genel bilgileri...

saf gayrimenkul konut projeleri Haberi

saf gayrimenkul konut projeleri


Akasya Acıbadem projesinin havadan görüntüleri için...