04 / 05 / 2024

safi gayrimenkul kalamış yat limanı

safi gayrimenkul kalamış yat limanı

Koç’un Kalamış’tan vazgeçtiğini açıklamasının ardından Özelleştirme İdaresi, gruba cuma günü resmi davet gönderdi. Koç'un 37 günü var.

Kalamış Yat Limanı ihalesinde gözler diğer tekliflilere çevrildi!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesine 664 milyon dolarla en yüksek teklifi veren Koç Grubu’nun çekilmesinin ardından gözler diğer tekliflere çevrildi.

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Shah Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shah Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Ahad Qaioomi, Azazullah Faizi ve Jamshid Safi tarafından kuruldu.

CityMax Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CityMax Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Wassem Noori, Ajmal Safi, Ehsanullah Safi ve Mohammad Hamed Amir Mohammad ortaklığında kuruldu.

Orkideh Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orkideh Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Babaei Kalam, Leila Babaei ve Tohid Zoruufi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünal Aysal: Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkulü satılmadı!

Ünal Aysal"Benim 3,5 yıllık başkanlık dönemimde Kalamış Tesisleri yeniden inşa edilmiş, Taç Spor Tesisleri de kulübe kazandırılmıştır. Bütün bunlar yapılırken Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkul veya benzeri varlığı satılmamıştır." dedi.

Kalamış’ta gayrimenkul fiyatları yüzde 25 arttı!

Keller Williams Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinin başında gelen Kalamış emlak piyasasını değerlendirdi. Özellikle 45-65 yaş kesiminin yaşadığı Kalamış’ta gayrimenkul fiyatları geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 25’e yakın oranda artış gösterdi.

Altınok Öz’e Safi Gayrimenkul ve Doğuş Gayrimenkul'den ziyaret!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Safi ile Doğuş Gayrimenkul, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuyumcukent Gayrimenkul Akalın Apartmanı Kalamış sözleşmesini imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

RAM Gayrimenkul Etiler'deki projesini satışa çıkardı!

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

safi gayrimenkul kalamış yat limanı Haberi

safi gayrimenkul kalamış yat limanı

Koç Holding’in bağlı ortaklığı Tek-Art’ın, imar planı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararının devam ettiği gerekçesi ile Kalamış Yat Limanı’nın işletme hakkı devir sözleşmesini imzalamaktan vazgeçtiğini 19 Mart Perşembe akşamı açıklamasının ardından, 20 Mart Cuma sabahı Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) limanın imar planını onayladığını bildirmişti. Kamuoyunda, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği merak edilirken, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) yetkililerinden, normal sürecin işleyeceği, yani ilk davetin Mayıs 2014’te yapılan ihalede 664 milyon dolar ile en yüksek teklifi veren Tek-Art’a yapılacağı bilgisi gelmişti.


37 GÜNÜ VAR OLUMLU-OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPACAK


ÖİB yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Tek-Art’a, Kalamış Yat Limanı’nın 30 yıllık işletme hakkı devir sözleşmesini imzalamak için resmi davet 20 Mart Cuma günü yapıldı. ÖİB yetkilileri, Tek Art’ın davete yanıt vermek için 37 gün süresi olduğu...