27 / 04 / 2024

Safı Mermer İnşaat

Safı Mermer İnşaat

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Tepe tarafından kuruldu.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Safı Mermer İnşaat Haberi

Safı Mermer İnşaat

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü mermer,granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin alım, satımını, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, ve bunlardan mamül ürünlerin imalatını dekorasyon işlemesini, uygulamasını ve montajını yapmak, yaptırmak, 2-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut, yol,köprü, baraj, liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve inşaat malzemelerinin alım satımı, imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak. 3) Her türlü inşaat malzemelerini...