28 / 04 / 2024

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret

Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler’de  300  bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Sarı, Mohammad Soufı  ve Mohamad Alghadnan tarafından kuruldu.

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık  Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kapmaz tarafından kuruldu.

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuhmehmet İçingir ve Yavuz İçingir tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Sönmez Grubu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Grubu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Sönmez, Halil İbrahim Sönmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Safir Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Safir Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi, Jonathan Hunt Holley, Ayham Yousef Mod'd Ali Gharaibeh, Shahin Mansuri Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 85 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Önder Taşkır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Dolan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Mimaroba Batıköy Mahallesi'nde kuruldu

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Haberi

Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret
Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.


Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sermaye dağılımı: Esra Nur Akova 3 bin 400 TL Hakan Çamur 4 bin 800 TL Ümüt Bilgin 2 bin 800 TL. Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI; 1. Gayrimenkul geliştirme işleri ile ilgili her türlü proje çalışmaları yapmak, bunları yatırımcılara sunmak, her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kuramları,...