18 / 05 / 2024

safir harrords modeli

safir harrords modeli

Kiler Grubu, Levent'te Saphire projesinde açacağı market ile Londra'daki Harrods ve Paris'teki La Fayed konseptini İstanbul'a taşımaya hazırlanıyor. Bu yeni konsept hem yiyecek bölümü, hem de market olarak işletilecek.

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki toplam son 300 konut için geçerli olacak.Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunduğu yeni finansman modeli “Fifti- Fifti”yi tanıttı.

Dumankaya Fifti Fifti finans modeli devrim niteliğinde!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren ve geçtiğimiz yıl alanında en beğenilen marka olma gururunu yaşayan Dumankaya, benzersiz satın alma modeli “Fifti- Fifti” ile yepyeni bir finansman modelini hayata g

Antalya Çallı Kavşağı'na Mevlana modeli uygulanacak!

Demokrasi Kavşağı'nın alt geçidi G20 Liderler Zirvesi'ne, köprü geçişi ise EXPO 2016'ya yetişecek. 3 katlı olması planlanan Çallı Kavşağı'na ise 'Mevlana modeli' uygulanacak.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Alaçatı'nın taş evleri yeni bir iş modeli doğurdu!

Alaçatının taş evlerinden yeni bir iş modeli doğdu. Alaçatı'da tarihi ve yerel dokuyu koruyarak evler inşa eden Veryeriler, işi "kişiye özel geleneksel mimari" olarak tanımlıyor.

2001 yılında Haliç'te Türkiye'nin bir modeli inşa edilecekmiş!

2001 yılında Haliç'te, 45 dönüm arazi üzerinde Türkiye'nin bir modeli inşa edilecekmiş. Toplam 120 eserin yer alacağı 'Miniatürk'te ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini gösteren eserlerden birer örneği yer alacakmış.

2001 yılında İstanbul'a özgü yönetim modeli oluşturulacakmış!

2001 yılında İçişleri Bakanlığı'nın 'İstanbul İçin Yeni Bir Yönetim Modeli Projesi' hazırlaması için görevlendirdiği MBBB ilk raporunu tamamlamış. Hazırlanan yeni yönetim modeline göre Büyükşehir, dünyanın en büyük ve pahalı şehirlerini örnek alacakmış.

Konya'da Selçuklu modeli kent çalıştayı başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Çekül Akademi işbirliği ile gerçekleştirilen ve üç gün sürecek olan “Kent Bütününde Kültürel Mirasın Yenilenmesi: Selçuklu Modeli” çalıştayı başladı.

Konutu bitirmeden kaçan müteahhite teminat modeli geliyor!

Hükümet iş dünyasından gelen öneriyi dikkate aldı. Konutu bitirmeden kaçan müteahhit için 'teminat modeli' uygulaması getiriliyor. İnşaatın temelini atan bankaya belli bir teminat yatıracak. İşi tamamlarsa parayı geri alacak..

Eminönü Dönüşüm Modeli Projesi'ne halk ne diyor?

Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli Projesi’yle bölgedeki hanlara otel olma yolu açıldı. Han esnafıyla görüşüldü, bazıları dönüşüm için geç kalındığını savunurken bazıları da “Biz buradan gidersek ekonomi çöker” diyerek karşı çıkıyor.

Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli ile tarihi hanlar yenilenecek!

Fatih Belediyesi, Tarihi Yarımada'da hayata geçirilecek, "Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli" ile Eminönü Bölgesi'ndeki mevcut tarihi hanların restore edilerek turizm tesisine dönüşmesine hedefliyor. Eminönü'n turizm merkezi haline gelmesi hedefleniyor.

Eminönü dönüşüm modeli çıtayı yükseltti!

Fatih Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen “ Eminönü Bölgesi Dönüşüm Modeli ” kentsel dönüşümde belediyeciliğin başarı çıtasını en yükseğe çıkartıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 3 boyutlu şehir modeli!

Konya Büyükşehir Belediyesi 3 boyutlu şehir modeli oluşturdu. İnternet üzerinde test yayına başlayan 3D Kent Rehberi ve 3D Sanal Tur ile şehir merkezindeki binalar 3 boyutlu görülebilirken tarihi ve turistik mekanlar da 3 boyutlu gezilebiliyor

safir harrords modeli Haberi

safir harrords modeli

50 milyar dolarlık organize perakende pazarının 5'inci büyük zincir market grubu Kiler, Levent'te gerçekleştirdiği 261 metre yüksekliğindeki Saphire projesinde Londra'daki Harrods ve La Fayed'e benzer bir market açmayı planlıyor. Reyona yakın yeme içme yerleri ile hem food court hem de market olarak işletilecek bu yeni konseptin Türkiye için yeni olduğuna dikkat çeken Kiler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler "Bu market diğer Kiler'lerden çok farklı olacak. Balık reyonunun yanında balık pişirilip yenecek. Manavın yanında da manavda satılan ürünlerin ve taze sıkılmış meyve sularının servis edileceği alanlar olacak. Bu yeme içme alanlarının Saphire'deki marketin toplam cirosundan yüzde 50 pay almasını bekliyoruz" dedi. Marketlerinde alkollü satışı yapmayan Kiler2in bu yeni konseptte içki satışı yapıp yapmayacağı ise henüz belli değil.

AVM'lere...