06 / 05 / 2024

safranbolu engellilere konut

safranbolu engellilere konut

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor.

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Milli Emlak Safranbolu'da konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Karabük'te 407,96 metrekarelik arsa satıyor.

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları yarın başlıyor!

Karabük Safranbolu Kirkille 579 adet konut projesinde yer alan 145 adet konut için başvurular 5 Aralık-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille'de yer alan 200 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları başlıyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 200 adet konut için başvurular 09 - 20 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Safranbolu projesindeki daireler satışa sunuldu!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaptığı 146 konut, ön şartsız, kurasız, seçme ve alma olanağı ile satışa sunuldu.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje için başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ sözleşme dönemi!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 369 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor.

safranbolu engellilere konut Haberi

safranbolu engellilere konut

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor. 


Gerekli duyuru Safranbolu Belediyesi tarafından yapılırken, boşta kalan 46 daire için engelli müracaatları alınmaya başladı. 27 Şubat'ta son bulacak başvurular için şimdi ye kadar 80 engelli vatandaşın başvuru yaptığı belirtilirken, başvurularda alt gelir gurubunda aranan şartların yanı sıra yüzde 40 ve üzeri engelli raporu isteniyor. 


Müracaatlar bittikten sonra yeniden TOKİ tarafından belirlenecek bir tarihte kura çekimi yapılacak. Müracaat sırasında engellilerden 1000 TL alınırken, kura çekimi sonrasında 4 bin TL ödeme yapacaklar. 


Karabük...