14 / 05 / 2024

sağlam inşaat 2015 projeleri

sağlam inşaat 2015 projeleri

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi Ataşehir’de  465 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Iprak tarafından kuruldu.

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da gerçekleşti. 

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saço tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

sağlam inşaat 2015 projeleri Haberi

sağlam inşaat 2015 projeleri

İstanbul Bağcılar Güneşli'de Sağlam İnşaat tarafından 6 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan 105 dairelik SağlamPark Güneşli projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Aile hayatı konsepti ile yükselen SağlamPark Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekare ile 150 metrekare arasında farkılılık gösteriyor.

Aralık 2016 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Sağlam Park Güneşli projesinde lansmana kadar olan sürede ilk 10 daire cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 250 TL'den başladığı SağlamPark Güneşli projesinde en düşük daire fiyatı ise 400 bin TL olarak belirlendi.


Telefon: 0(212) 474 74 80

WEB adresi: