28 / 04 / 2024

Sağlam Park daire fiyatları

Sağlam Park daire fiyatları

Güneşli Sağlam Park iletişim için 0212 474 74 80 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen projede konutların alanları 115 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Sağlam Park Güneşli'de fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Sağlam Park Güneşli'de dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 21 kat, 105 adet konut bulunan projede daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Depremlere karşı sağlam yapılar kentsel dönüşümle inşa edilmeli!

Deprem haftası etkinliğinde konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümün en iyi şekilde analiz edilerek depremlere karşı sağlam bir yapı oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Cendere Vadi İstanbul Park daire fiyatları!

Cendere Vadi İstanbul Park daire fiyatları 748 bin 320 TL'den başlayarak değişiyor. 762 konutluk Vadistanbul Park Evleri etabında ofis, mağaza ve home ofisler bulunuyor...

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları!

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Arsa alanı 74 bin metrekareden oluşan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizamettin Sağlam ve Sefa Sağlam ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Osmancık'taki metruk eve sağlam raporu mu verildi?

Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.

Dar gelirlilerin TOKİ ile daha sağlam binalara aktarılması gerekiyor!

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Önal "Depreme dayanıksız binaların yıkılıp mutlaka dar gelirlilerin TOKİ ile daha sağlam binalara aktarılması gerekiyor" dedi.

Güneşli Nurol Park daire fiyatları!

836 adet towers daire, 84 adet loft daire, 544 adet rezidans daire ve ofislerden meydana gelen Güneşli Nurol Park daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Beyaz Park daire fiyatları!

Davutpaşa Beyaz Park daire fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sunan projede 371 daire ve ticari üniteler yer alıyor.

Ankara'daki yapılar çok sağlam inşa ediliyor!

Yaşanan acılar sonrası ülke çapında yerleşen deprem bilinci, deprem kuşağı üzerinde yer almamasına karşın Başkent Ankara'da da yapıların çok daha sağlam inşa edilmesini sağladı.

Sinpaş Queen Central Park daire fiyatları!

Sinpaş Queen Central Park daire fiyatları 894 bşn 755 TL'den başlangıç gösteriliyor. Sinpaş Queen Central Park projesinde 40 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Topkapı Beyaz Park daire fiyatları!

Topkapı Beyaz Park daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. 100 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje 5 bloktan meydana geliyor.

Sağlam Park daire fiyatları Haberi

Sağlam Park daire fiyatları

Konut teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği Sağlam Park Residence'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje Sağlam İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 


Güneşli Sağlam Park iletişim için 0212 474 74 80 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Toplam 105 adet daireden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Bağcılar Sağlam Park sauna, yürüyüş alanları, basketbol sahası, açık otopark, süs havuzu, buhar odası, misafir otoparkı, çardak, çocuk parkı, plates salonu, kapalı otopark ve spor salonu gibi sosyal imkanlara sahip. 


İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de hayata geçirilen Sağlam Park Evleri fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 115 metrekare, maksimum 150 metrekareden oluşuyor. 


Sağlam Park Güneşli Konutları Atatürk Havaalanı, 212 AVM, TEM, E-5, Kuyumcukent, Metro...