04 / 05 / 2024

sağlam rezidans projesi

sağlam rezidans projesi

Sağlam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sağlam Rezidans projesi Beylikdüzü'nde yer alıyor. 15 katlı tek blok halinde inşa edilen Sağlam Rezidans projesinde konutların tamamı 1 oda 1 salon tipinde tasarlandı

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Öz Sağlam Mobilya Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sağlam Mobilya Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümit Sağlam tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da depreme dayanıklı sağlam binalar inşa edilmeli!

AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, "Tekirdağ'da sağlam binalar inşa etmemiz gerekiyor ve sağlam binalar içerisindeki yaşam odalarımızı güvenli hale getirmemiz gerekiyor. " açıklamasında bulundu.

Sağlam Park Güneşli'de fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Sağlam Park Güneşli'de dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 21 kat, 105 adet konut bulunan projede daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Van'da yapılar sağlam zeminlere inşa edilmeli!

Van Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyeleştirme Dairesi Başkanlığı “deprem” semineri düzenledi. Van'ın deprem bölgesinde olduğunu hatırlatan uzmanlar yapıların sağlam zeminlerde yapılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Servis Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysel Sağlam ve Recep Sağlam ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Şeref Sağlam: Antalya'da Ruslara konut satışı devam ediyor!

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sağlam, Rusların mülklerini ucuza satarak Antalya'yı terk ettikleri iddiasının doğru olmadığını, Ruslara mülk satışı devam ettiğini belirterek, "Antalya'da mülk edinenler arasında, Kanadalıların olduğunu söyledi.

Sağlam Evkur Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Evkur Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yürük ve Hasan Anli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Depreme karşı sağlam binalar inşa edilmeli!

Tünaydın Gazetesi'nin yazarlarından Osman Uzun bugünkü yazısında depremlerde sağlam binaların kayıpları önleyeceğinden bahsetti. İşte Ozman Uzun'un bugünkü yazısı...

Depremlere karşı sağlam yapılar kentsel dönüşümle inşa edilmeli!

Deprem haftası etkinliğinde konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümün en iyi şekilde analiz edilerek depremlere karşı sağlam bir yapı oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizamettin Sağlam ve Sefa Sağlam ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

sağlam rezidans projesi Haberi

sağlam rezidans projesi


Sağlam Rezidans Beylikdüzü'nün havadan yeni videosu için...