02 / 05 / 2024

Sağlam Tapu nedir

Sağlam Tapu nedir

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul’ün emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağlayacağı yeni hizmeti “SAĞLAM TAPU” artık tüm Türkiye'de...

Ertuğrul Bul: Sağlam tapu ile konutta sıfır risk!

Gayrimenkul ipoteği sektöründe ilkleri gerçekleştiren FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık, "Sağlam Tapu" ile konut satın alımında riskleri minimuma indiriyor.

FU Gayrimenkul'de Sağlam Tapu hizmeti başlıyor!

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul'ün emlak alılarında son tüketiciye danışmanlık sağlayacağı yeni hizmeti "Sağlam Tapu" start alıyor.

Sağlam Tapu basın toplantısı 6 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ipotek sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul’un emlak alımlarında son tüketicinin sıfır risk ile işlem yapmasını hedefleyen yeni ürünü “SAĞLAM TAPU” hizmete başlıyor.

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

Binalar sağlam olursa, deprem yıkım olmaktan çıkar!

İçişleri Bakanı Soylu, "Binalarımız sağlam olursa, kurumlarımız depreme karşı hazırlıklı olursa, müdahale ekiplerimiz hazırlıklı olursa, deprem dediğimiz hadise, bir yıkım olmaktan çıkar, bir doğa olayı olarak kalır" dedi...

İstanbul'un riskli ve sağlam zeminleri: İlçe ilçe risk haritası!

İstanbul’un riskli ve sağlam zeminli bölgeleri haritalandırıldı. Çalışmalarda deprem büyütmesi olarak tanımlanan zemin hareketlerinin yüzeye yansıması da araştırıldı.

Üsküdar’da 172 yıllık bina sağlam, yeni bina hasarlı!

Deprem nedeniyle İstanbul’daki okullar mercek altına alınınca sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Üsküdar’da 172 ve 88 yıllık iki okul binası sağlam, 40 yıllık bina hasarlı bulundu.

Eviniz ne kadar sağlam?

Dün İstanbul’da meydana gelen deprem ‘Evim ne kadar sağlam? sorusunu sordu. Uzmanlar göre binasıyla ilgili endişe edenler için ilk adım deprem dayanıklılık raporunun alınması oldu.

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Oturduğunuz bina sağlam mı?

Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı Çatalkaya, vatandaşların binalarının sağlam olup olmadığı ile ilgili bir ön tespit yapabileceğini belirterek en önemli 7 maddeyi sıraladı...

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız ve Cumali Ceylan ortaklığında kuruldu. 

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu. 

En sağlam kredi müşterisi konutta!

Takipteki krediler bir önceki yıla göre azaldı. En sağlam kredi müşterisi konut alıcısı oldu. Konut kredileri geçen yılın mart ayına göre yüzde 8,04 azaldı. Konutu yüzde 7,66 azalışla taşıt, yüzde 4,86 ile tüketici, yüzde 4,54 ile ihtiyaç kredileri takip etti.

Sağlam Tapu nedir Haberi

Sağlam Tapu nedir

Gayrimenkul almayı planlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kapsamlı bir tapu destek ve risk analizi hizmeti sağlayan SAĞLAM TAPU artık tüm Türkiye'de ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.


FU Gayrimenkul SAĞLAM TAPU hizmetinin Türkiye'deki tüm tapu müdürlüklerine yaygınlaştırılması çalışmalarını tamamladı.


FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, SAĞLAM TAPU hizmetini, "SAĞLAM TAPU hizmetini İstanbul dışında yaygınlaştırmak için 2016 yılını hedeflemiştik. Ancak yoğun talep aldık ve çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi ve SAĞLAM TAPU’nun özelliklerini özetledi: “SAĞLAM TAPU, kredi kullanmadan gayrimenkul satın almak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, konforlu ve hukuki açıdan güvenli bir gayrimenkul edinimi tecrübesi yaşatmayı hedefliyor. Yatırım riskini minimuma indiren, tapu işlemleri öncesinde başlayan katmanlı kontrolleri, tapuda yapılan alım-satım işlemleri esnasında da sürdürüyor. Özetle SAĞLAM TAPU, maksimum güvenlikli bir satın alma tecrübesi yaşatan uzmanlık süreçleri bütünü...