28 / 04 / 2024

Sağlık ve Turizm Bakanlıkları

Sağlık ve Turizm Bakanlıkları

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özer Gürbüz, sağlık turizmi kapsamında son yıllarda çok yoğun çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların Sağlık ve Turizm Bakanlıkları tarafından desteklendiğini belirtti.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile Kamile Yinanç tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Oğuz ve Tuğba Oğuz ortaklığında kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Sağlık ve Turizm Bakanlıkları Haberi

Sağlık ve Turizm Bakanlıkları

Dr. Özer Gürbüz, "Türkiye son yıllarda medikal turizmde de iddialı hale geliyor. Tatil için ülkemize gelen yabancıların sağlığı, bizim için çok önemli. Ama özellikle tedavi amacıyla ülkemize gelen turistleri ağırlamak çok daha önemli" diye konuştu. "Özellikle yaşlı ve engelli kişilerin turizm hareketliliği ülkemiz açısından daha büyük önem arzediyor" diyen Op. Dr. özer Gürbüz, "Sadece yaşlı ve engelli köyleri kurmak, dünyadaki yaşlı ve engelli turistleri ülkemize çekmek için yeterli değil. Bu insanların İzmir'i tercih etmeleri için şehrimizin de yaşlı ve engellilere uyumlu hale gelmesi gerekiyor. Bu amaçla dünya bankası 'yaşlı ve engelli dostu şehirlerin oluşumuna katkı veriyor" dedi. 



BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRMELİYİZ

Op. Dr. Özer Gürbüz, şunları söyledi: "Tatil için gelen turistler daha çok Antalya'yı tercih ediyor. Tedavi amaçlı gelen yabancılar ise medikal...