01 / 07 / 2024

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hadi Çakar ve Sadi Çakar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rk Kimya Maden Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kuyucu tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Demirci tarafından kuruldu.

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varlı tarafından kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysan Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Maden Metal Kimya Ticaret Limited Şirketi Erdi Tosun imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Surtaş Metal İnşaat Maden Kimya Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surtaş Metal İnşaat Maden Kimya Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Okan Zeren imzasıyla kuruldu.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hadi Çakar ve Sadi Çakar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 6 MArt'ta kurulan Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak çelik beton kagir ahşap prefabrik inşaatları konutlar toplu konutlar tatil siteleri işyerleri okullar ibadet yerleri kat karşılığı inşası ve kiraya verilmesi,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Saha Maden Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merter, M.Nesih Özmen Mahallesi, Keresteciler Sitesi, Nar Sokak, No:4/70...