03 / 05 / 2024

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması töreni yapıldı. TPAO Genel Müdür Vekili Şişman "Petrol ve doğalgaz neredeyse biz de orada olalım felsefesiyle makul, mantıklı ama agresif bir çalışma içindeyiz" dedi.

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 20 milyon TL kredi çekilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 3. ve 4. Etabın yapımı adına İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi çekilmesine karar verildi.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara projesi dava dosyası kapandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara-Ankara projesi tüketici davasını kazandı. Dava dosyası tamamıyla kapandı...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi tüketici davası açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara- Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Çankaya Projesi açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformua yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklamasını yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davaları ile ilgili güncelleme yayınladı.

Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Ankara Projesi ile ilgili dava açıklaması yaptı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Yapı Kredi Koray Ankara Çankaya Projesi Ocak ayı konut satışını açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray Ankara Çankaya Projesi Ocak ayı konut satışını açıkladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamad Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum açıklaması yaptı.

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması Haberi

Şahdeniz Projesi kredi anlaşması

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Vekili Besim Şişman, "Yurt içinde ve yurt dışında petrol ve doğalgaz neredeyse biz de orada olalım felsefesiyle makul, mantıklı ama agresif bir çalışma içindeyiz" dedi.


TPAO'nun, Şahdeniz Projesi'nde yüzde 10'luk hisse artışının finansmanında VakıfBank ve Türkiye İş Bankası ile 1 milyar dolarlık kredi anlaşması yapılması dolayısıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında tören düzenlendi.


Törende konuşan TPAO Genel Müdür Vekili Şişman, Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. TPAO'nun da yeniden yapılanma ve gelecek 10 yıl projeksiyonunu oluşturma adına yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirten Şişman, bu kapsamda atılan adımlardan birinin de Azerbaycan'da devam eden ve planlanan projeleri olduğunu anlattı.


Şişman, 1 milyar dolarlık kredinin tamamının Türk bankaları tarafından karşılanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "TPAO olarak...