19 / 05 / 2024

sahibindex Ağustos Vasıta raporu

sahibindex Ağustos Vasıta raporu

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ağustos Vasıta raporunun rakamları belli oldu. Peki en çok ilana verilen arabalar hangileri oldu? İşte ayrıntılar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın!

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ağustos Vasıta raporunun rakamları belli oldu. Peki en çok ilana verilen arabalar hangileri oldu? İşte ayrıntılar...

Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta!

Ödemelere göre 240 aya kadar vae sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta...

Gayrimenkul sektörü Ağustos'ta atağa geçiyor!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ağustos ayında satışları artırmak ve ekonomiye katkı sunmak için elini taşın altına koyuyor! Pek çok firma yeni kampanya ve istihdam modellerini uygulamaya başladı.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ 10. paket danışmanlık hizmeti 2. oturum ihalesi 24 Ağustos'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 10. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin 2. oturumu 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Bolu Mengen 2. Etap 291 konut ihalesi 22 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu İli Mengen İlçesi, 2. Etap'ta 291 konut yaptıracak. TOKİ Bolu Mengen 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Palandöken 793 konut ihalesi 4 Ağustos'ta!

Erzurum İli , Palandöken İlçesi , Hüseyin Avni Ulaş Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; 1. Etap 793 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 4 Ağustos'ta yapılacak.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri ihalesi 9 Ağustos'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde hâlihazırda mevcut bulunan binanın, Büyükçekmece Sosyal Tesisleri olarak faaliyete geçebilmesi için yapım, onarım, tadilat ve tamirat işlerini ihale edecek. İhalesi 9 Ağustos'ta gerçekleşecek.

İzmit Alikahya kapalı pazar ihalesi 8 Ağustos’ta!

İzmit Belediyesi Alikahya’ya da kapalı pazar inşa etmeyi planlıyor. Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki kapalı pazarın ihalesinin 8 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

Antalya Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

sahibindex Ağustos Vasıta raporu Haberi

sahibindex Ağustos Vasıta raporu

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ağustos Vasıta raporunun rakamları belli oldu. Rapora göre; model yılı daha genç olan araçların satıcılar tarafından talep edilen fiyatlarında gerileme kaydedildiği görüldü. 

sahibindex Ağustos Vasıta raporuna göre; model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında Ağustos'ta yüzde 1.3 düşüş yaşandı. 

İşte sahibindex Ağustos Vasıta raporu ve raporda yer alan tüm veriler...

sahibindex Ağustos Vasıta raporuna göre; model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında Ağustos'ta yüzde 1.3 gerileme kaydedilirken, model yılı 2016 – 2018 aralığında olan araçların fiyatlarının aynı olduğu görüldü. 

sahibindex Vasıta raporuna göre genç araçların fiyatlarında yaşanan gerileme, bu araçların yayından kaldırılan ilanlar içerisindeki oranının da yükselmesine sebep oldu. raçların yayından kaldırılan ilanlar içerisindeki oranının da artmasına neden oldu. 0-6 yaş aralığındaki otomobillerin içerisindeki...