08 / 05 / 2024

Sahil Kennedy Caddesi

Sahil Kennedy Caddesi

İstanbul Boğazı' nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında Sahil Kennedy Caddesi' nde yapılacak kavşak inşaatı için trafik akışı yeniden düzenlendi.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Çanakkale Belediyesi Kepez'de otel yaptırıyor!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Sahil Yolu Caddesi üzerindeki gayrimenkul üzerinde 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Fatih Kennedy Caddesi'ndeki kaçak bina yıkıldı!

Fatih Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi üzerinde bulunan ve kaçak olduğu öne sürülen bir restorana ait binanın yıkımı gerçekleştirildi

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Alanya Sahil Yolu'na sıcak asfalt!

Alanya kırsalında birçok mahalle sıcak asfaltla tanışırken, Alanya Merkezi’nden geçen Keykubat Caddesi’nin devamı olan karayolları ile Oba Köprüsü arasındaki sahil yolu yıllar sonra yeniden sıcak asfaltla kaplandı.

Pendik Sahil Karakolu inşaatı yükseliyor!

Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Şehit Polis Adil Gözalıcı Polis Karakolu yeniden inşa ediliyor. Karakol, Erol Kaya Caddesi üzerindeki eski yerinin 100 metre yakınında yükselmeye başladı.

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Maltepe Sahil Ada fiyatları!

Maltepe Sahil Ada fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Fatih'teki imar düzenlemelerine suç duyurusu!

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali'nin düzenlenmesi için mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşaatlar sürüyor. Yürütmenin durdurulması için dava açan Fazıl Uğur Soylu, cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

MPO Mekansal Planlama Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

MPO Mekansal Planlama Ofisi Limited Şirketi, Mustafa Erken tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi' nde kuruldu.

Boğaziçi sahil yoluna alternatif yol!

1991 yılında Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi sahil yolunda sürekli tıkanan Muallim Naci Caddesi'ne paralel yeni bir yolun yapımına başlamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1984 yılında Boğaz sahil yoluna ''Başvekil Adnan Menderes'' adı verilmesi istenmiş!

1984 yılında Sarıyer Belediye Meclisi, Büyükdere'den Rumelihisarı'na değin süren ana sahil yolunun adını ''Başvekil Adnan Menderes'' Caddesi olarak değiştirmiş. Teklif, İstanbul Belediyesi'nde görüşüldükten sonra kesinleşecekmiş.

Yenikapı'daki tarihi binalar restore edilecek!

Fatih Belediye Başkanı Demir: "Dönüşümü yapacağımız bölge, 58 bin metrekarelik bir alan. Burada 105'i tescilli tarihi eser olmak üzere 309 yapı var. Yalı Mahallesi'nde Kennedy Caddesi'ne cephesi olan parsellere otel izni verdik. Oteller 3 katlı olacak" de

Sahil Kennedy Caddesi Haberi

Sahil Kennedy Caddesi

İstanbul Boğazı'nı karayolu tüp geçişiyle aşacak Avrasya Tüneli Projesi kapsamında Sahil Kennedy Caddesi'nde yapılacak kavşak inşaatı için trafik akışı yeniden düzenlendi.


Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Samatya kavşağında yürüttüğü çalışmalar kapsamında yapılacak çukur kavşak için Kennedy Caddesi Yenikapı yönünde iki şerit trafiğe kapatıldı.




Yolun kapatılan kısmına beton bariyerler ve ışıklı uyarı levhaları yerleştirildi. Yaklaşık 6 ay sürecek kavşak çalışması boyunca trafik akışı aynı caddenin orta kısmında bulunan tercihli yoldan...