06 / 05 / 2024

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Logman Zulfugarlı, Shahin Zulfugarlı, Nigaray Zulfugarlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Logman Zulfugarlı, Shahin Zulfugarlı, Nigaray Zulfugarlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. 


Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1)-Şirket her çeşit yemek tesisleri, yemek siteleri, yemek fabrikaları, aşevleri, lokantalar, gazinolar, restoranlar, kebap ve lahmacun fırınları, büfeler, ekmek fırınları, çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapmak,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek, 2)-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3)-Hertürlü tekstil ve tekstil ürünleri konfeksiyon imalatı ve pazarlamasını yapmak triko ürünleri dokuması yün,pamuk,keten ve...