17 / 05 / 2024

Şahin Mimarlık İnşaat Adiva Ümitköy

Şahin Mimarlık İnşaat Adiva Ümitköy

Şahin Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Ankara Ümitköy'de inşa ediliyor. Peki Adiva Ümitköy teslim tarihi ne zaman?

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekkuş ve Şahin Seçilmiş ortaklığında kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin ve Davut Tamaç ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Şahin tarafından kuruldu.

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahin Mimarlık İnşaat Adiva Ümitköy Haberi

Şahin Mimarlık İnşaat Adiva Ümitköy

Apa Ümitköy Konutları'nda daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı. Projenin 1.700 metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


Şahin Mimarlık İnşaat Apa Ümitköy açık ev kapalı otopark, lobi, oyun alanları, resepsiyon, fitness salonu, sauna, dinlenme alanları bulunuyor. Projedeki daireler akıllı ev sistemiyle tasarlandı.


Apa Ümitköy teslim tarihi kapsamında Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 900 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.


Apa Ümitköy Evleri konum bilgisi olarak ana yollara, sosyal mekanlara, AVMlere, okullara, metroya yakın yerde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Apa Ümitköy fiyatları 900 bin TL'den başlayıp 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.Toplam 39 lüks daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 235 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Apa Ümitköy satış ofisi iletişim

Tel: 0312 235 7 999

Web: http://apaumitkoy.com/

Ayşe Büşra...