28 / 04 / 2024

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Arife Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi 16 Sokak Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Cotract Tr İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Gür tarafından kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kld Tr İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Irına Ptashko tarafından kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Arife Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi 16 Sokak Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

 

Şahin TR İnşaat Taahhüt Reklam Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye...