02 / 05 / 2024

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Gaziantep Şahinbey mahallelerinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden birisi olan Geylani Mahallesine ziyarette bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarın taleplerini dinledi.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

Gaziantep Şahinbey'deki sorunlar eski yapılardan kaynaklanıyor!

Şahinbey Bölgesi’nde bulunan mahallelerin büyük bir kısmının imarsız mahallelerden oluştuğunu söyleyen Onur Mahallesi Muhtarı Mustafa Döş, “Mahallelerde meydana gelen sorunların büyük bir kısmı eski yapıdan kaynaklanıyor” dedi.

Ahmet Özata: TOKİ konutlarında öncelik bizim olmalı!

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Çalcağıl köyü muhtarı Ahmet Özata, tarlalarının Eti Maden İşletmeleri tarafından istimlak edildiğini belirterek, bu sebeple TOKİ konutlarında kendilerine öncelik hakkı tanınmasını istedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e dev meydan müjdesi!

Kepenek Mahallesi’nde yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina yıkıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu alanın İstanbul’da ki Sultan Ahmet Meydanı gibi geniş bir meydana dönüşeceğini söyledi.

Ahmet Misbah Demircan mahalle muhtarıyla bir araya geldi!

İlçedeki mahalle muhtarıyla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, belediyelerin görevlerinin sadece çöp toplayıp temizlik yapmak olmadığını belirterek, “Belediyeler, şehrin liderliğini ve öncülüğünü yapar, şehrin rotasını belirler,” dedi.

1929 yılında, Ahmet Muhtar Paşa'nın emlakinin kıymetini çıkartıyormuş!

1929 yılında eski Bahriye Nazırı Gazi Ahmet Muhtar Paşa, Yüve Divan tarafından 22 bin altın lira cezasına çarptırılmış. Maliye Bakanlığı bu paranın tahsili için Paşa'nın emlakinin kıymetinin çıkarılmasını bildirmiş.

Kadir Kızıl: Veli Ahmet’te kentsel dönüşüm şart!

Veli Ahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl mahallesindeki sorunları ve eksiklikleri Manşet Kocaeli gazetesine değerlendirdi. Kızıl, “Kentsel dönüşüm olmazsa olmazlardandır. Ancak bu yapılırken vatandaş mağdur edilmemelidir” dedi.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami Haberi

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami

Her mahalleye sosyal tesis ve inşa eden Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yeni bir cami yaptırdı. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, görkemli bir törenle hizmete açılan cami 455 metrekare inşaat alanı üzerine yapıldı. Zemin kat ve mahfel kattan meydana gelen cami de 465 kişi aynı anda ibadet yapabilecek.

Caminin açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılırken, açılışa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra, İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, Şehitkamil Kadim Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, camiye ismi verilen Ahmet Muhtar Büyükçınar’ın oğlu, Fatih Büyükçınar, eşi Fatma Büyükçınar, Şahinbey Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Camilerle Birliğimiz Beraberliğimiz Artacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, camilerin doldurulması ve şenlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, “Ahmet Muhtar Büyükçınar, hocamı sağlığında...