20 / 05 / 2024

şahinbey asfalt

şahinbey asfalt

Şahinbey Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşlarımızın tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.

Şahinbey'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Görevde olduğumuz 6 yılda 6,5 milyon metrekare asfalt ve 3,5 milyon metrekare kilit taşı yaptık” dedi.

Şahinbey Belediyesi'nden 130 bin ton asfalt!

Şahinbey Belediyesi bir yıl boyunca yeni mahalleler de dâhil 130.131.75 ton asfalt 166.268 m2 kilit taşı çalışması yaptı.

Şahinbey'deki asfalt çalışmaları devam edecek!

Şahinbey Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşlarımızın tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.

Gaziantep Şahinbey´e 38 bin ton asfalt!

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, ilçenin ihtiyacı olan semtlerinde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Görevde olduğumuz 6 yılda 6,5 milyon metrekare asfalt ve 3,5 milyon metrekare kilit taşı yaptık” dedi.

Şahinbey Yeşilvadi yolundaki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için havalimanı ile Kilis yolunu birbirine bağlayacak 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları parça parça bitirilerek yol trafiğe açılıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden rekor asfalt çalışması!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Şahinbey'de yolların yüzde 95'i yenilendi!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı!

Gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi 4 mahalleye hitap edecek olan Selçuklu Gençlik Merkezinin temelini attı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Gaziantep ve Şahinbey'imiz hızla gelişiyor...

Şahinbey'de Kılınçoğlu Semt Pazarı hizmete açıldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçemiz hızla gelişiyor büyüyor, son beş yıldaki nüfus artışımız 117 bin kişidir. Bu gelişen Şahinbey karşısında planlı gelişmeyi sağlamak ve ihtiyaçları karşılamak bizim için çok önemlidir." dedi...

Şahinbey 1071 Çamlıca Konutları 4. etabın temeli atıldı!

Özdemirbey Caddesi üzerinde yapımı devam eden Çamlıca Konutları’nın temel atma törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı...

Şahinbey Barak Mahallesi'nde ikinci sosyal tesis açıldı!

Şahinbey Belediyesi, kendi sınırları içerisinde bulunan Barak Mahallesi’nde 2. sosyal tesisi açtı. Coşkulu bir şekilde gerçekleşen sosyal tesis açılışı öncesinde Gaziantep’in mahalli sanatçılarından Hasan Çoban, mahalle sakinlerini verdiği konserle coştur

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de hedefimiz 20 bin konutluk proje!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşümde örnek belediye olduklarına dikkat çekerek, 5 bölgede kentsel dönüşümü başlattıklarını ve 2 bin 610 evin yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi...

şahinbey asfalt Haberi

şahinbey asfalt


Şahinbey Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken,  çalışmaların öncesinde vatandaşlarımızın tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.

Her geçen gün büyüyen ilçemizde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Asfalt Çalışmalarımız Devam Edecek

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu asfalt çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek “Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yaşam alanlarının oluştuğu Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Yeni mahallelerimizde oluşan yeni binaların, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bizde Şahinbey Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı...