06 / 05 / 2024

şahinbey belediyesi süreklilik ödülü

şahinbey belediyesi süreklilik ödülü

Yapex fuarına katılan Şahinbey Belediyesi, geçen yıl katıldığı Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında ' Süreklilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

Özak GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

Özak GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

İş GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Şahinbey Belediyesi'nden kira desteği müjdesi!

Gaziantep Şahinbey'dekoronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.

Akmerkez GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020 yılında da aynı koşullarda gerçekleştirilecek olan yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu gerçekleştirildi.

şahinbey belediyesi süreklilik ödülü Haberi

şahinbey belediyesi süreklilik ödülü

Ödülü Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Antalya'da düzenlenen YAPEX fuarında aldı. Şahinbey Belediyesi, "İslam Bilim tarihi Müzesi", "Düveroğlu Konağı Kültür Merkezi Restorasyonu" ve "Şeyh Fettullah Evi Restorasyonu" projeleri ile 2013 yılında yapılan ve 30 belediyenin 18 proje, 32 uygulama ile katıldığı Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda 'Süreklilik Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Antalya'daki 22'nci Uluslararası Yapı Malzemeleri, inşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nda düzenlenen törenle aldı. 



"TARİHİ DOKUYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"


 Ödül töreninde konuşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yarışmada ödüle layık görülen 4 belediyeden birisi olduklarını söyleyerek, "Şahinbey Belediyesi olarak şehirleşmeye ve kentsel dönüşüme özen gösterdiğimiz kadar, tarihi yapılarımıza da özen gösteriyoruz. İlçemizde yer alan tarihi hanları, konakları ve bu...