06 / 05 / 2024

Şahinbey Belediyesi'nden kira desteği müjdesi!

Şahinbey Belediyesi'nden kira desteği müjdesi!

Gaziantep Şahinbey'dekoronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.



Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen 15 bin 395 kişiye 1500'er lira maddi destekte bulunacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye, bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşa 1500'er lira nakdi yardım gerçekleştirecek.

Şahinbey Belediyesi nden kira desteği müjdesi!

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Vatandaşların süreci en az hasarla atlatması için esnafa, usta öğreticilere ve koronavirüsten dolayı eşi vefat edenlere 1500 lira destekte bulunduklarını dile getiren Mehmet Tahmazoğlu, "Şimdi de alım gücü düşük ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşımıza 1500 lira nakdi yardımda bulunacağız. Verdiğimiz bu desteklerle vatandaşlarımızın bu süreçte yaşadığı sıkıntıları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz." dedi.

 

Esnafa kira yardımından vergi alınacak mı?


Geri Dön