19 / 05 / 2024

Şahinbey Belediyesi kira desteği

Şahinbey Belediyesi kira desteği

Gaziantep Şahinbey'dekoronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Şahinbey Belediyesi'nden kira desteği müjdesi!

Gaziantep Şahinbey'dekoronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi kira desteği Haberi

Şahinbey Belediyesi kira desteği

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen 15 bin 395 kişiye 1500'er lira maddi destekte bulunacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgınının oluşturduğu etkilerin azaltılması amacıyla esnaf ve vatandaşlara kira, beslenme ve nakdi destekler devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye, bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15 bin 395 vatandaşa 1500'er lira nakdi yardım gerçekleştirecek.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Vatandaşların süreci en az hasarla atlatması için esnafa, usta öğreticilere ve koronavirüsten dolayı eşi vefat edenlere 1500 lira destekte bulunduklarını dile getiren Mehmet Tahmazoğlu, "Şimdi de alım gücü düşük ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15 bin 395...