28 / 04 / 2024

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Akkent Mahallesindeki temel atma törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da katıldı...

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi. 173 iflas başvurusu olan inşaatı, 165 iflas başvuruyla ticaret, 129 başvuruyla da bilim ve teknik hizmetler sektörü takip etti.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

Tüm BİLSEM'lere 1000'er kitaplık kütüphane kurulacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada altı ay içerisinde tüm Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) en az 1000 kitaptan oluşan kütüphanelerin açılacağını söyledi.

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu Haberi

Şahinbey Bilim ve Sanat Okulu


Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’te ilk defa üstün zekalı çocukların eğitim görmesi için yaptırılan Bilim ve Sanat Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Akkent Mahallesindeki temel atma törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve davetliler katıldı.

Vali Yerlikaya: “Başkan Tahmazoğlu’nu Yürekten Kutluyorum”

Törende konuşan Vali Yerlikaya, yapılan okulun Gaziantep’te bir ilk olduğunu dile getirerek, eğitime verdiği destekler için Şahinbey Belediyesi’ne ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti. Başkan Tahmazoğlu’nun eğitim konusunda hayır işlemek için çaba gösterdiğini ifade eden Vali Yerlikaya, “Başkan Tahmazoğlu’nun, gelmiş olduğum 6 boyunca kendi belediye bütçesinden eğitime...