03 / 05 / 2024

şahinbey bülbülzade satılık arsa

şahinbey bülbülzade satılık arsa

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından 72 milyon 522 bin 102 TL bedelle 17 adet arsa ihale ediliyor. Arsaların ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 13.30'da yapılıyor...

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Sinpaş Kızılbük projesinde yer alan devre mülklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyat listesi açıklandı mı? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den 20.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Bülbülzade Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 20 milyon 414 bin 451 TL'ye satıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Şahinbey'de 63.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, K.Kızılhisar, Şahintepe, Tekstilkent ve Dumlupınar'da yer alan gayrimenkulleri 63 milyon 760 bin 887 TL bedelle satışa çıkardı.

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Şahinbey Belediyesi'nden 41.1 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı; Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Şahintepe ve Dumlupınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü toplamda 41 milyon 180 bin 552 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

şahinbey bülbülzade satılık arsa Haberi

şahinbey bülbülzade satılık arsa

Şahinbey Belediye Başkanlığından: GAZİANTEP


1 - İHALENİN KONUSU:

Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen 17 adet arsanın satış ihalesidir.



2 - İHALENİN TARİHİ, SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

Söz konusu taşınmazların ihalesi 26 KASIM 2014 ÇARŞAMBA günü Saat 13:30’da Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacaktır. İhaleye iştirak edecekler, teklif zarflarını aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç ihale günü saat 10:00’a kadar, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’nden kayıt yaptırarak Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğüne vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki gecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.

3 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.

4 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:

İhale şartnamesi Emlak İstimlak...