29 / 04 / 2024

şahinbey çağdaş mahallesi cami

şahinbey çağdaş mahallesi cami

Şahinbey İlçesi’ne sosyal belediyecilik anlamında birçok önemli hizmet yapan Şahinbey Belediyesi, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırdığı taziye evi ve mahalle cemaatinin ibadetini yerine getire bileceği cami birkaç ay içerisinde tamamlanacak.

Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi, 7390, 7391 parsel ile Eski: 109 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da biten Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 4 bin 896 konut hak sahiplerine teslim edildi. 

Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi, 7448 ve 7449 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, 1319 ada, 3 parsel ve güneyindeki tescil dışı alanın bir kısmı ile 1313 ada, 4, 5, 6, 7 ve (11) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kağıthane Çağlayan Mahallesi imar planı askıda!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi 1963 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi, 55 ve 57 parsellere ilişkin imar planı değişikliği onaylanarak askıya çıktı..

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Ankara Süvari ve 30 Ağustos Mahallesi'nde imar planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Süvari Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesi'nde ki imar planı değişikliği Resmi Gazete'de yayınladı.

Gaziantep Şahinbey'e yeni cami ve sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi ile Sefa Caddesi arasında kalan 68 bin 500 metrekarelik kentsel dönüşüm alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

şahinbey çağdaş mahallesi cami Haberi

şahinbey çağdaş mahallesi cami


Şahinbey Belediyesi’nin, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırdığı taziye evi ve cami tamamlanma aşamasına geldi.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Şahinbey İlçesi’ne sosyal belediyecilik anlamında birçok önemli hizmet yapan Şahinbey Belediyesi, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırdığı taziye evi ve mahalle cemaatinin ibadetini yerine getire bileceği cami birkaç ay içerisinde tamamlanacak. Bodrum, zemin kat ve üzerine ise cami yaptırılan tesis toplam 630 m2 üzerine inşa ediliyor.


“Mahalle Camisi Yapıyoruz”

Yapılan taziye evi ve cami inşaatını yerinde denetleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahallelinin talebi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek,

“Çağdaş mahallemiz uzun süredir bizden hem taziye evi hem de cami istiyordu. Bizde belirlediğimiz uygun bir alanda, alt tarafı bay ve bayan taziye evi üst tarafı ise mahalle camisi olmak üzere çalışmamızı yapıyoruz. Şuanda da inşaatımız devam ediyor. İnşallah...