29 / 04 / 2024

Şahinbey haz hatice cami

Şahinbey haz hatice cami

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Euro için tehlike çanları çalıyor! Hatice Kolçak büyük krizi açıkladı! Hazır olun...

Dolar, altın yatırımı ile ilgili tahminleri ile yatırımcıya seslenen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak euro kurunda başlayan tehlikeye ve petroldeki yükselişe dikkat çekerek büyük krizi açıkladı.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarına uyarıda bulunarak 48 saat sonra büyük depremin olacağını açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun!

Altın birden dibe vurdu! Uzman Hatice Kolçak büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor

Altın fiyatları birden dibe vurdu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor...

Şahinbey Belediyesi 1.500 yeni konutu satışa çıkardı!

Şahinbey Belediyesi tarafından 5 ayrı bölgede yapımı tamamlanan ve oturuma hazır bin 500 konut satışa sunuldu.

Gaziantep Şahinbey'e yeni cami ve sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey Mavikent´te örnek daireler hazır!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etapta 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da adım adım yükselmeye başladı.

Şahinbey Yeşilvadi, Türkiye’nin en büyük parkı olacak!

Şahinbey Belediyesi Gaziantep’i Türkiye’nin yıldızı yapmak için durmadan çalışıyor. Uzun zamandır devam etmekte olan Yeşilvadi Projesi ile şehrin turizmine farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor..

Mardin'e 15 milyonluk akıllı ev projesi hazırlandı!

Memleketi Antalya'dan gelerek Diyarbakır'da emlak sektöründe çalışan Hatice Keleş hedef büyüttü. Çözüm süreci ile yönünü Mardin'e de çeviren Keleş, 15 milyonluk bir proje hazırladı. Proje kapsamında yapılacak akıllı evler, kendi elektriklerini üretebilece

Gaziantep Şahinbey'de müteahhitlikle ilgili sorunlar masaya yatırıldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu açıkladı.

TOKİ ve Şahinbey Belediyesi'nden 60 bin TL'ye ev!

TOKİ ve Şahinbey Belediyesi, Mavikent'te yer alan 1.000 konutu satışa hazırlanıyor. Konutların tamamı 93 metrekarelik 2+1'lerden meydana geliyor ve 60 bin TL'den müşterilere sunuluyor

Şahinbey haz hatice cami Haberi

Şahinbey haz hatice cami


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.


Şahinbey Belediyesi tarafından 630 metrekare alan üzerine yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisinin kapasitesi 300 kişiliktir. Çağdaş Mahallesine yapılan tesisin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları, kurum müdürlüleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.


Türkiye’nin En Büyük İlçesiyiz


Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, camilerin İslamiyet’in sembolü olduğuna dikkat çekerek,  “Şahinbey ilçemiz şu anda fiili olarak Türkiye’nin en büyük ilçesi, 900.000 kendi vatandaşımız, 200.000 Suriyeli...