02 / 05 / 2024

şahinbey mavikent başvuruları

şahinbey mavikent başvuruları

Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli vatandaşlara uygun konut verebilmek için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutlarının kayıtları devam ediyor.

Gaziantep Mavikent başvuruları ne zaman bitecek?

Gaziantep Mavikent Konutları başvuru süreci devam ediyor. Daire tipleri 2+1 olarak dizayn edilen projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Peki Gaziantep Mavikent başvuruları ne zaman bitecek?

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları!

TOKİ tarafından Gaziantep Güzelvadi'de hayata geçirilen 20 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli başvuruları ne zaman?

Gaziantep Şahinbey'de ruhsat başvuruları yüzde 50 düştü!

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Hurşit Yıldırım,Şahinbey'de konut stoğunun 10 bin civarında olduğunu ve belediyelere yapılan ruhsat başvurularının yüzde 50 düştüğünü belirtti.

Şahinbey Mavikent 5’inci etap kura çekilişi 2016'da!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların büyük bir hızla tamamlandığını ve Mavikent 5’inci etap için kura çekilişinin 2016 yılının ilk aylarda yapılacağını söyledi.

TOKİ Şahinbey Mavikent Konutları kura sonuçları 2015!

2+1 olarak dizayn edilen TOKİ Şahinbey Mavikent Konutları'nda aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuruları sona eren Kontların kura çekilişi 2015 Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşecek.

Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuruları!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuruları 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. Gaziantep Mavikent Konutları ‘nda 1.000 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak.

Gaziantep Mavikent başvuru koşulları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Gaziantep Mavikent Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Gaziantep Mavikent başvuru koşulları...

Gaziantep Şahinbey Mavikent son başvuru günü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent son başvuru günü 30 Haziran olarak belirlendi. Kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi planlanan projede 2+1 daireler satışa sunulacak.

Gaziantep Mavikent başvuruları ne zaman bitecek?

Gaziantep Mavikent Konutları başvuru süreci devam ediyor. Daire tipleri 2+1 olarak dizayn edilen projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Peki Gaziantep Mavikent başvuruları ne zaman bitecek?

Şahinbey Mavikent Konutları başvuru!

Şahinbey Mavikent Konutları başvuru süreci devam ediyor. Aylık 400 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru tarihi!

Gaziantep Mavikent Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 adet konut kurayla satılıyor. Projede 400 TL'lik aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru tarihi...

Gaziantep Mavikent kura başvuruları yarın başlayacak!

Gaziantep Mavikent kura başvuruları yarın başlayacak. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projenin kura satışlarına aylık geliri 2 bin TL'den az olan kişiler başvuruda bulunabiliyor.

Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru şartları!

Gaziantep Mavikent Konutları başvuruları 21 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Projede kura yöntemiyle 2+1 daireler satışa sunulucak. İşte Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları başvuru şartları...

şahinbey mavikent başvuruları Haberi

şahinbey mavikent başvuruları


Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan Mavikent 5. Etap Konutlarının  kayıtlarındaki son gün 2 Eylül 2016 olarak açıklanmıştı. O günden bu yana şartları uyan birçok vatandaş Şahinbey Belediyemize gelerek kayıtlarını yaptırmaya  devam ediyor.


Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu,  Mavikent 5. Etap Konutları için kayıtların devam ettiğini belirterek, “Mavikent 4. Etabı yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edeceğiz. Mavikent 5. Etap için ise kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. Müracaatları 1 Ağustos itibariyle almaya başladık ve vatandaşlarımız kayıtlara oldukça yoğun ilgi gösterdi. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Kayıtlarımız 2 Eylül’e kadar devam edecek. Birinci günle, son gün kayıt olanlar arasında bir fark yok. Hepsi aynı kuraya girecek ve kuramız noter huzurunda çekilecek.  Konutlarımız 99 metrekare olup, 2...