30 / 04 / 2024

Şahinbey otopark ihalesi

Şahinbey otopark ihalesi

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 17 arsa satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 17 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey'de 20 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar, Teksilkent, Mavikent, Şahintepe ve Yeditepe mahallelerinde yer alan 20 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Gaziantep Şahinbey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziantep Şahinbey 786 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 786 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şahinbey otopark ihalesi Haberi

Şahinbey otopark ihalesi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, yaptığı otopark ihalesiyle gündeme geldi. Belediye 280 bin TL + KDV’ye 2017 yılında kiraladığı mülkiyeti kendisine ait otoparkın kirasını 409 bin TL yükseltti. 

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Kiracı bu yüksek zammı kabul etmeyince yeni bir ihale açarak bu kez aynı otoparkı 233 bin TL'ye kiraya verdi. Adeta adrese teslim gerçekleşen ihaleye sadece bir şirket ve aynı şirketin yöneticisi yer aldı. İlçe belediyesinin CHP’li meclis üyesi Uğur Kalkan, 'Bu ihale vicdanları yaralamıştır. Bir an önce iptal edilip yeniden ilana çıkması gerekmekte' dedi.

Şahinbey Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait İsmetpaşa Mahallesi’ndeki katlı yeraltı otoparkını 2017 yılının ağustos ayında bir vatandaşa ihale açarak 280 bin lira + KDV’ye kiralıyor. İlk yılın kira bedelini de peşin alıyor. Kira sözleşmesinin süresi ise 3...