06 / 05 / 2024

şahinbey otopark projeleri

şahinbey otopark projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Tekstilkent esnafına otopark müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımında sona yaklaşıldı.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Şahinbey Tekstilkent'e 3 katlı otopark geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

şahinbey otopark projeleri Haberi

şahinbey otopark projeleri


Şahinbey Belediyesi, Şahinbey’in gelişen mahallerinden olan Tekstilkent Mahallesi için çalışmalarını sürdürüyor. Triko ve penye sektörünün yeni alanı olacak olan Tekstilkent Mahallesi’ne hayırseverlerin desteği ile cami ve Şahinbey Belediyemiz tarafından yaptırılan üstü meydan olarak kullanılacak olan 3 katlı otopark çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

271 Araçlık Otopark

İnşaat alanını ekibiyle birlikte yerinde gezen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Tekstilkent Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından olan cami ve otopark inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “ Biliyorsunuz Gaziantep  sanayi şehri, tekstil de önde gelen sektörlerimizden birisi. Trikotaj ve penye sektörü, Eski Garajlar ve  Hacı Veli Cami civarındayken, şimdi onları Tekstilkent Mahallesi’ne taşıyarak yeni iş alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bölgeye esnafımızın da yoğun bir ilgisi var. Bu çalışmalar çerçevesinde bu bölgenin ihtiyacı olan hem cami, hem otopark çalışmamızı...