02 / 05 / 2024

Şahinbey Parkı tesisleri

Şahinbey Parkı tesisleri

Şahinbey Belediye Başkanlığı Güneykent Mahallesi Şahinbey Parkı içinde yer alan tesisleri 5 yıllığına kiraya verecek. İhale 4 Eylül 2013 tarihinde saat 15:00' de gerçekleştirilecek...

Şahinbey Parkı'ndaki tesisler 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey Parkı'ndaki tesis ve ticarethaneleri kompleks olarak kapalı teklif usulü ihale yoluyla 5 yıl süreyle kiraya veriyor

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Çekmeköy İspinoz Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Çekmeköy Belediyesi yeni sosyal tesisini hayata geçirdi. İspinoz Sosyal Tesisleri, Çekmeköy Merkez Mahallesi’ndeki Kent Park içinde hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Şahinbey'e 7.5 yılda 536 park!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.5 yılda 536 park yaparak Şahinbey’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

Şahinbey Parkı tesisleri Haberi

Şahinbey Parkı tesisleri


Güneykent Mahallesi Şahinbey Parkı içinde yer alan tesisler 5 yıl süre ile kiraya verecek. Yıllık kira bedelinin 840 bin lira olarak belirlendiği ihale 4 Eylül 2013 tarihinde saat 15:00' de gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek...