03 / 05 / 2024

şahinbey pazaryeri

şahinbey pazaryeri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi. Mehmet Tahmazoğlu ' Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız ' dedi.

Şahinbey'e 179 yeni konut!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında havaalanı yolu üzerinde yapımına başlanan Perilikaya konutları alanında incelemelerde bulundu. İki etaptan oluşan projede ilk etabın inşaatı başladı!

Şahinbey Belediyesinden yeraltı turizmine büyük adım!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurtuluş savaşında yoğun bir şekilde kullanılan yeraltı mağara ve livasların turizme kazandırılması adına birbirleriyle olan bağlantı yollarının açılması için temizleme çalışmalarının başladığını söyledi.

Şahinbey Sanayi Sitesinde asfaltlama çalışması başladı!

Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi'nde asfaltlama çalışması başladı.Yapılan çalışmayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yerinde inceledi...

Gaziantep Şahinbey Akkent Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Akkent Kapalı Spor Salonu tamamlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor köyü içerisinde yapımı tamamlanan Kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu...

Malatya İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ve bazı daire başkanlarıyla birlikte İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu...

Şahinbey Akkent Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Akkent Kapalı Spor Salonu tamamlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor köyü içerisinde yapımı tamamlanan Kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu.

Şahinbey'de icradan 3.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Şahinbey'de yer alan 7 gayrimenkulü 16 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 3 milyon 352 bin 307 TL olarak belirlendi.

İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ve bazı daire başkanlarıyla birlikte İpek Pazaryeri ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep Şahinbey'de 6 adet satılık gayrimenkul!

Gazinatep İli Şahinbey İlçesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkul Gaziantep 7. İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Şahinbey'e üçüncü kapalı yüzme havuzu yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden rekor asfalt çalışması!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi üçüncü kapalı yüzme havuzunu Yeşilvadi Parkı'na yapıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Şahinbey'de yolların yüzde 95'i yenilendi!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

şahinbey pazaryeri Haberi

şahinbey pazaryeri

İlçe genelinde yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, Akkent Mahallesinde inşası tamamlanma aşamasına gelen Akkent semt pazarında incelemelerde bulundu. Yapılan hizmet ve çalışmalarda vatandaş memnuniyetine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla gelişiyor, büyüyor. 

İlçemizde göreve başladığımızda 2 adet pazar yerimiz vardı. Şu anda bunu 8'e çıkardık. Akkent mahallemizde Gaziantep'imiz ve Şahinbey'imizin en hızlı gelişen ve en modern mahallelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Bizde mahallemize imar planda ayırdığımız gibi plan yerini hemen inşa ettik. 

Şuan da 3.800 m2 pazarcıların kullanacağı kapalı alanı olan dev bir Pazar yerini bitirmiş durumdayız. Etrafında parklarıyla ulaşım imkanlarıyla herkesin kolayca ulaşabileceği park problemini yaşamayacağı, pazarcılarımızın da çok rahat bir ortamda pazarcılık görevini yapabileceği vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabilmesi için çok modern...