05 / 05 / 2024

şahinbey projesi

şahinbey projesi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şahinbey projelerine süreklilik ödülü!

Şahinbey projelerine süreklilik ödülü verildi. Şahinbey Belediyesi, geçen yıl katıldığı Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında 'Süreklilik Ödülü'ne layık görüldü.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Şahinbey TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Şahinbey projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şahinbey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi 2017!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'ndeki konutların sözleşmeleri 17 Ağustos 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi başladı!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı. Sözleşmeler 21 Temmuz'a kadar imzalanacak..

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

TOKİ Şahinbey Güzelvadi son başvuru tarihi!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 adet konut projesi kapsamında satışa çıkan 20 konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Şahinbey Mavikent 5. Etap Konutları ihalesi yapıldı!

Şahinbey Belediyesi alt gelir gurubuna yönelik Mavikent Projesi 5. Etap konutları ihalesinin yapımını gerçekleştirdi. 59 Blok'tan oluşacak Mavikent 5. Etap konutları 176.224 metrekare alan üzerine yapılacak.

Şahinbey'deki Antep Evleri restorasyon edilerek turizme açıldı!

Şahinbey Belediyesi'nin sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında restore ederek kullanıma açtığı tarihi Antep Evleri yoğun ilgi görüyor.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm için yıkım başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Şahinbey Sanayi Sitesine esnafın taşınması devam ederken, eski işyerleriyle ilgili kepçe darbesi vuruldu.

şahinbey projesi Haberi

şahinbey projesi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, beraberinde Şalıinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve partililerle, Şalıinbey Belediyesi tarafından restore edilen Şehreküstü Konaklarını gezdi. Kepenek Mahallesinde sokakları gezerek tarihi Antep evlerinde incelemelerde bulunan Gül, aslına uygun olarak yapılan yenileme çalışmalarından çok etkilendiğini dile getirdi, Sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarının aslına uygun olarak yapılmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Abdülhamit Gül şöyle konuştu: ' Burası gerçekten çok güzel bir yer, Şeyh Fettulah Cami, Karayılan gibi manevi büyüklerin yanında şehrin özgün mimarisini ve geleneklerini...