05 / 05 / 2024

şahinbey Şelale Park nerede

şahinbey Şelale Park nerede

Şelale Park’ın açılışı törenle yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış sırasında törene katılan vatandaşları yanlarına davet ederek açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Gaziantep Şahinbey'e 7.5 yılda 536 park!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.5 yılda 536 park yaparak Şahinbey’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Kepez yapay şelale için gün sayıyor!

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor.

Şahinbey Kepenek Meydanı için bir bina daha yıkıldı!

Kepenek Mahallesinde daha önce kamulaştıran ve yapılan yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami'sinin kuzey tarafında bulunan alanda 1 binayı daha yıktı.

Şahinbey'de boş binalar yıkıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, parkı olmayan Bozoklar Mahallesi'nde kamulaştırması yapılan atıl yapıdaki binaların yıkımını yaparak park için yeni alan açtı.

Şahinbey'deki atıl binalar yıkılıyor!

Son altı yılda sosyal tesis sayısını 73’e çıkaran Şahinbey Belediyesi, Bozoklar Mahallesinde yaptığı sosyal tesis ve park çalışmalarının ardından parkı genişletmek için çevredeki evlerin kamulaştırmasına ve yıkım çalışmalarına devam ediyor.

şahinbey Şelale Park nerede Haberi

şahinbey Şelale Park nerede


Şahinbey Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi’nde yaptırılan Şelale Park’ın açılışı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı törenle yapıldı. Törene, Bakan Şimşek’in yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesinde Bakan Şimşek ve Başkan Tahmazoğlu, parkı ziyarete gelen vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Bakan Şimşek: “Başkanımızı Ve Ekibini Tebrik Ediyorum”

Törende konuşan Bakan Şimşek,  Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarının büyüklüğüne dikkat çekerek, “Değerli başkanımızın çalışmalarıyla neredeyse her gün bir temel atma ya da bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu park yapıldıktan sonra vatandaşların hizmetine açılmıştı fakat resmi açılışı yapılmamıştı. Bu sebeple bugün buradayız. Bu parkın Şahinbey’e Gaziantep’e katılmasında başta başkanımız olmak üzere bütün ekibinin emeği var, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Gaziantep son 10...